Ορθόδοξο Χριστιανικό Ιστολόγιο
ΔΡΟΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Σημαντική σημείωση: Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας, εάν είστε κακοπροαίρετοι, μπορείτε άνετα να εξέλθετε από το ιστολόγιό μας τώρα, ώστε να μην χάνετε άδικα το χρόνο σας. 
Αν όμως είστε καλοπροαίρετοι, τότε σας ευχόμαστε να αποκομίσετε κάτι θετικό από την όλη προσπάθεια που κάναμε εδώ για εσάς.

Όλη αυτή η σελίδα αποτελεί τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ του ιστολογίου, καθώς και κάθε ηλεκτρονικής έκδοσης αρχείων (εικονικά βιβλία, αρχεία pdf κλπ) που έχουμε δημοσιεύσει μέσω αυτού.

Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο ιστολόγιό μας, δηλώνετε ότι ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ του ιστολογίου μας, όπως περιγράφονται παρακάτω στη σελίδα αυτή και οτι η πλοήγησή σας και ανάγνωση των αναρτήσεων μας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη δική σας.
Στα ιστολόγιά μας dromosorthodoxias.blogspot.gr και proseyxhtario.blogspot.gr (το οποίο αποτελεί ειδική επέκταση του βασικού ιστολογίου dromosorthodoxias.blogspot.gr), καθώς και σε κάθε άλλη ηλεκτρονική έκδοση αρχείων που έχουμε δημοσιεύσει μέσω αυτών (εικονικά βιβλία, αρχεία pdf κλπ) διατηρούμε κάθε δικαίωμα διόρθωσης, αφαίρεσης ή προσθήκης όρων χρήσης και προϋποθέσεων οποιαδήποτε στιγμή, όπως επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβάλλουμε καθ΄οιονδήποτε τρόπο, τα κείμενα και το οπτικοακουστικό και άλλο αρχειακό υλικό που εμφανίζεται στις αναρτήσεις μας, ανά πάσα στιγμή. 
Τέτοιου είδους τροποποιήσεις μπορούν να έχουν άμεση εφαρμογή.
Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να ελέγχετε τους όρους χρήσης τακτικά, καθώς και τις αναρτήσεις μας, διότι ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να υπάρχουν βελτιωτικές προσθαφαιρέσεις και διορθώσεις στα κείμενα και στο λοιπό αρχειακό και άλλο υλικό του ιστολογίου μας. 

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης, παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το ιστολόγιό μας και τα ηλεκτρονικά αρχεία που έχουμε δημοσιεύσει μέσω αυτών (εικονικά βιβλία, αρχεία pdf κλπ.)


 © Copyright 2017  All rights reserved
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα,
τα οποία διασφαλίζουν την ελεύθερη χρήση του στο διαδίκτυο, 
με βάση τους όρους απαγόρευσης εμπορικής διακίνησης,
όπως αναφέρονται παρακάτω προς το τέλος των όρων χρήσης

Ποιοί είμαστε:

Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ζούμε στην Ελλάδα, έχουμε μια κανονική πνευματική χριστιανική ζωή κοντά στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας και στα Θεία Ιερά Μυστήρια και φυσικά έχουμε τον Πνευματικό μας. Κατά συνέπεια δεν ανήκουμε σε καμία αίρεση, ή οποιαδήποτε άλλη πλάνη.
Δημιουργήσαμε, με την ευλογία του Πνευματικού μας, αυτό το ιστολόγιο, χωρίς κανένα ιδιοτελή σκοπό (οικονομικό, διαφημιστικό, πολιτικό, προσωπική προβολή, η οτιδήποτε άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί κλπ), αισθανόμενοι απλά την ανάγκη (όπως αναφέρουμε και στην αρχική σελίδα) να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε μέσω μιας ιστοσελίδας, στο μέγα πρόβλημα της πνευματικής κατάρρευσης της σημερινής ελληνικής κοινωνίας, που ως αποτέλεσμα αυτού είναι και η οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας, ένα πρόβλημα που έχει ως πηγή τη χλιαρότητα του σημερινού Έλληνα βαπτισμένου Χριστιανού, την άγνοιά του σε πολλά θέματα της Πίστης μας, την ελλιπή κατήχησή του, ή και την ηθελημένη νωθρότητά του.
Διότι το μέγα πρόβλημα είναι οτι όσο απομακρυνόμαστε από το Θεό, τόσο χάνουμε τη Χάρη Του στη ζωή μας (Χάρις, από τη λέξη "χαρίζω") και όπως είπε και ο ίδιος ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο:

«χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν»
(κατά Ιωάννην κεφ.15, στ.5).
 
Σχετικά με εμάς και το ιστολόγιο:
 • ακολουθούμε το Νέο Ημερολόγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Αυτό δε σημαίνει οτι δεν αγαπάμε, δε νοιαζόμαστε και δεν  ενδιαφερόμαστε για όλους τους αδελφούς μας, με τους οποίους θέλουμε να ζούμε πάντοτε εν ειρήνη, όπως μας προτρέπει ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός και που τόσες φορές το ακούμε όλοι μας διαρκώς, ειδικά στη Θεία Λειτουργία.
 • σεβόμαστε την Εκκλησιαστική μας Ορθόδοξη Χριστιανική παράδοση, όπως μας παραδόθηκε από τους Αγίους Αποστόλους έως σήμερα και φυσικά σεβόμαστε την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας και το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.
 • δεν εκπροσωπούμε κάποια Ενορία, Ιερό Ναό, Ιερά Μονή, Ιερά Μητρόπολη, ή άλλο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Εκκλησίας μας ή οποιαδήποτε άλλη Οργάνωση, Σωματείο, Αδελφότητα κλπ. - επίσης δεν είμαστε Ιερείς, Μοναχοί κλπ - δεν κατέχουμε δηλαδή κάποιο εκκλησιαστικό αξίωμα (αν και πολύ θα θέλαμε να είχαμε ακολουθήσει το δρόμο αυτό όταν ήμασταν νεώτεροι, αντί να ακολουθήσουμε την κοσμική ζωή, όπως οι περισσότεροι).                Είμαστε απλοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι, που έχουν μια κανονική πνευματική ζωή κοντά στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας και κάνουμε τον πνευματικό μας αγώνα, υπό την καθοδήγηση του Πνευματικού μας Πατέρα. Τα όσα δημιουργήσαμε στο ιστολόγιο μας προέρχονται απλά από την αγάπη μας για το συνάνθρωπο, θέλοντας να παρακινήσουμε λίγο τον χλιαρό Χριστιανό (όπως ήμασταν και εμείς κάποτε) της εποχής μας, για να προσεγγίσει περισσότερο την Ορθόδοξη Πνευματική Ζωή κοντά στον Πνευματικό του Πατέρα που θα πρέπει καταρχήν να επιδιώξει για να βρει. 
 • δεν διεκδικούμε κανένα "αλάθητο" και για το λόγο αυτό προτρέπουμε γενικά τους αναγνώστες μας να διερευνάνε και μόνοι τους τα όσα αναρτούμε στις σελίδες μας για την εύρεση τυχόν λαθών και παραλήψεων που ενδεχομένως να υπάρχουν (παρότι έχουμε κάνει κάθε δυνατή έρευνα και διασταύρωση).
 • δεν διεκδικούμε κανένα τίτλο "διδασκάλου", "ιεραπόστολου", ή κάτι άλλο σχετικό, που κάποιοι κακοπροαίρετοι θα θέλανε να μας αποδώσουν. Αυτά τα απλά που γνωρίζουμε και που δουλέψαμε πάνω σε αυτά για να τα προβάλουμε με τον τρόπο που τα προβάλαμε, αυτά θέλαμε έτσι απλά να μοιραστούμε μαζί σας. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. 
 • δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την προσωπική, ψυχική και γενικά πνευματική εξέλιξη του κάθε αναγνώστη μας. Ο καθένας ελεύθερα ελέγχει, κρίνει, δέχεται ή απορρίπτει τα όσα έχουμε αναρτήσει και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κάθε αναγνώστη του ιστολογίου μας.
  Γι αυτό προτρέπουμε και τους αναγνώστες μας, όπως αναφέρθηκε ξανά, στην περαιτέρω δική τους διερεύνηση στα όσα αναρτούμε, καθώς και την 
  συννενόηση πάντα με τον Πνευματικό τους για οτιδήποτε πνευματικό πράττουν, ή άλλο σχετικό θέμα θεωρούν οτι χρήζουν καθοδήγησης.
 • δεν θέλουμε επίσης σε καμία περιπτωση να υποκαταστήσουμε το ρόλο του Πνευματικού Πατέρα, που ο κάθε Χριστιανός οφείλει να έχει, ούτε να συμπληρώσουμε το έργο οποιουδήποτε Πνευματικού. Ο στόχος του ιστολογίου είναι η ενημέρωση και ο προβληματισμός του αναγνώστη, ώστε από μόνος τους ο καθένας στη συνέχεια να ερευνήσει και να βρει τον δρόμο του στην πνευματική ζωή, με την καθοδήγηση πάντα του Πνευματικού του, εφόσον και αν το επιθυμεί φυσικά να ακολουθήσει το δρόμο που μας έδειξε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός.
  Εάν κάποιος δεν έχει Πνευματικό, εμείς προτείνουμε να ερευνήσει και να βρει Πνευματικό πρώτα, πριν ξεκινήσει τον οποιοδήποτε "πνευματικό αγώνα" διότι δεν είναι όλες οι συμβουλές και όλες οι κινήσεις οι ίδιες πάντα για κάθε Χριστιανό
  .
  Ο καθένας, αναλόγως με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τις δυνατότητες του και την μικρή ή μεγάλη προαίρεσή του, την οποία θα κρίνει ο Πνευματικός και μόνο, θα δεχθεί από αυτόν και τις ανάλογες υποδείξεις και πνευματικές συμβουλές.

  Αυτή την άποψη ασπαζόμαστε και είμαστε σίγουροι οτι αυτή είναι και η ορθή κατά την Ορθόδοξη Εκκλησία μας.
  Πρώτο μέλημα δηλαδή του κάθε Ορδόδοξου Χριστιανού είναι η εύρεση Πνευματικού.
 • Η ευθύνη της εξεύρεσης ή όχι του Πνευματικού ανήκει αποκλειστικά στον κάθε αναγνώστη μας. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε περαιτέρω, γι αυτό παρακαλούμε μην επικοινωνείτε μαζί μας για το θέμα αυτό.
 • εάν έχετε ήδη Πνευματικό, παρακαλούμε ενημερώστε τον για το ιστολόγιό μας, ώστε να συνεχίσετε την περιήγηση στις σελίδες μας κατόπιν και έγκρισης δικής του, διότι δεν θέλουμε και δεν μας επιτρέπεται να παρέμβουμε στο έργο του, καθ΄οιονδήποτε τρόπο.
 • δεν θέλουμε επίσης σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουμε, ή να συμπληρώσουμε το πνευματικό έργο που γίνεται στις ενορίες και λοιπούς χώρους των Ιερών Μητροπόλεων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας (ομιλίες, σεμινάρια, έντυπο υλικό κλπ). Είναι γνωστό οτι η συμμετοχή των Χριστιανών στις δραστηριότητες αυτές είναι πάντα ωφέλιμη και αποδοτική, ιδιαιτέρως όταν γίνεται και καθ΄υπόδειξη του Πνευματικού.
 • δηλώνουμε ξεκάθαρα οτι δεν θέλουμε να δεσμεύσουμε κανέναν με τα όσα αναρτούμε και δημοσιοποιούμε στο ιστολόγιό μας, ούτε και έχουμε σκοπό να προσηλυτίσουμε, να πιέσουμε, ή να "αναγκάσουμε" με φανερό, πλάγιο ή άλλο πονηρό τρόπο τον οποιονδήποτε για να εφαρμόσει τα αναγραφόμενα στις αναρτήσεις μας. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράττει ό,τι εκείνος θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του. Εμείς ασπαζόμαστε το λόγο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού: «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν»
  (κατά Μάρκον, κεφ.8, στ.34).
 • δεν έχουμε σκοπό να αναρτούμε ειδήσεις και τρέχοντα θέματα στο ιστολόγιο μας, (εκτός εξαιρετικά σοβαρών και επείγοντων εκτάκτων θεμάτων κατά καιρούς και επίσης της αναμετάδοσης κάποιων "εκκλησιαστικών ανακοινώσεων", όπως τέλεση ιερών ακολουθιών, αγρυπνιών, εκκλησιαστικών εορταστικών, ή άλλων εκδηλώσεων κλπ., κυρίως μέσω άλλων ιστοσελίδων με απευθείας προβολή από τις πηγές τους, σε ενσωματωμένα παράθυρα). Ούτε έχουμε επίσης σκοπό να ανταλλάσουμε συζητήσεις - υπάρχουν τόσα άλλα αμέτρητα χριστιανικά αξιόλογα ιστολόγια γι αυτό το σκοπό.
  Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να δημιουργήσουμε έναν πολύ ταπεινό μικρό και συνοπτικό οδηγό (όχι απαραίτητα πλήρη), ως εναρκτήριο έναυσμα για να ξεκινήσει κάποιος τον πνευματικό αγώνα στη ζωή του και από κει και μετά να συνεχίσει την πορεία του ο καθένας μαζί με τον Πνευματικό του Πατέρα.
  Εμείς απλά ένα κλικ θέλαμε να κάνουμε στην ψυχή του κάθε αναγνώστη μας. Εάν το πετύχαμε, σας παρακαλούμε θερμά κάντε μια προσευχή και για εμάς. 
 • δεν επιδιώκουμε την απόκτηση προσωπικής δημοσιότητας και φήμης, αλλά προτιμάμε να μείνουμε ταπεινοί στην ανωνυμία μας. Ο καθένας ελεύθερα ελέγχει, κρίνει, δέχεται ή απορρίπτει τα όσα έχουμε αναρτήσει. Αν σας βοήθησαν αυτά που γράφουμε, τότε η προσευχή η δική σας για εμάς είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας.
 • έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην θίξουμε τυχόν πνευματικά δικαιώματα άλλων. Το σύνολο σχεδόν των κειμένων που δημοσιεύουμε έχει συνταχθεί και επιμεληθεί από εμάς, καθώς επίσης και το περισσότερο γραφιστικό και άλλο υλικό επιμελήθηκε από εμάς, πλην του βασικού αρχικού template του ιστολογίου, το οποίο δανειστήκαμε από το διαδίκτυο ως ελεύθερο που ήταν από τον καλλιτέχνη του (όπως αναφέρεται στο κάτω μέρος κάθε σελίδας), πάνω στο οποίο κάναμε τις δικές μας αλλαγές και επεμβάσεις. Επίσης αναφέρουμε ξεκάθαρα τις αρχικές πηγές και τα βοηθήματα που βασιστήκαμε για τις αναρτήσεις μας και δίνουμε τους σχετικούς συνδέσμους (links) κάθε φορά προς αυτά, αλλά και τη συνολική χριστιανική ορθόδοξη βιβλιογραφία από την οποία αποκομίσαμε διάφορες γνώσεις, τις οποίες μεταφέρουμε στα κείμενά μας. Τη βιβλιογραφία αυτή την αναφέρουμε αναλυτικά στη σχετική ενότητα "Βιβλιογραφία", τιμώντας τους συγγραφείς και εκδότες των βιβλίων αυτών.
  Επίσης το σύνολο σχεδόν του οπτικοακουστικού υλικού (αρχεία βίντεο, ήχου κλπ) δεν είναι αποθηκευμένο στο ιστολόγιο μας, αλλά γίνεται διασύνδεση κάθε φορά με την εκάστοτε ιστοσελίδα.

  Εάν όμως, παρόλα αυτά, δίχως την πρόθεσή μας, θίγουμε πνευματικά δικαιώματα, παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή μας: κάντε κλικ εδώ.  
 • δεν είναι πρόθεσή μας να ανταλλάσουμε συζητήσεις μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ούτε και μπορούμε να βοηθήσουμε πνευματικά κάποιο αδελφό μας σε συγκεκριμένα θέματα, διότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πνευματικός του κάθε Χριστιανού. Προτρέπουμε λοιπόν, σε όποιον θέλει να βοηθηθεί, να διερευνήσει να βρει έναν καλό Πνευματικό (όπως ψάχνει κανείς και τον καλό γιατρό - κατά τα λεγόμενα των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας) και να απευθυνθεί εκεί για τον πνευματικό του αγώνα. Ένας εύκολος δρόμος πάντως γενικά είναι να ξεκινήσει κανείς απευθυνόμενος στην ενορία του.
  Γι αυτό σας παρακαλούμε μην μας στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα, διότι δεν μπορούμε και δεν μας επιτρέπεται να απαντάμε και ας μας συγχωρήσετε για αυτό. Επίσης δηλώνουμε οτι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανοίγουμε συζητήσεις με κακοπροαίρετα άτομα που θα ήθελαν να κατακρίνουν την προσπάθειά μας, ή οτιδήποτε άλλο σχετικά με τα όσα έχουμε γράψει και αναρτήσει.
 • δηλώνουμε επίσης ξεκάθαρα οτι οι άλλες ιστοσελίδες που παραπέμπουμε ως συνδέσμους (links), είτε ως πρόταση περαιτέρω διερεύνησης από τους αναγνώστες μας, είτε ως πηγή βοηθήματος για τις δικές μας αναρτήσεις, δεν μας αντιπροσωπεύουν απαραίτητα ως προς το σύνολο των περιεχομένων αυτών των ιστοσελίδων.
  Δηλαδή με απλά λόγια, εμείς δανειστήκαμε κάποιο ελάχιστο υλικό από τις ιστοσελίδες αυτές (κυρίως οπτικοακουστικό υλικό) το οποίο προβάλλουμε είτε ως ενσωματωμένο στο δικό μας ιστολόγιο (embedded, δηλαδή όχι αποθηκευμένο στο δικό μας ιστολόγιο), ή ως αυτούσιο, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ασπαζόμαστε απαραίτητα και το υπόλοιπο υλικό που υπαρχει σε αυτές τις ιστοσελίδες
  . Η ευθύνη για τον περαιτέρω έλεγχο των ιστοσελίδων αυτών ανήκει στον αναγνώστη του ιστολογίου μας, εφόσον το επιθυμεί.
 • επίσης δηλώνουμε οτι το μόνο πνευματικό δικαίωμα που διεκδικούμε στα όσα προσωπικά εμείς έχουμε συντάξει και σχεδιάσει, είναι το δικαίωμά μας να διανέμουμε το έργο μας αυτό  ελεύθερα και δωρεάν στο διαδίκτυο προς όλους, διότι έχουμε την προσωπική άποψη πως ό,τι δημιουργούμε καθημερινά εδώ στον κόσμο εμείς οι άνθρωποι, μικρό ή μεγάλο, αιώνες τώρα, ανήκει στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, ο οποίος μας δίνει τη δύναμη και τη φώτιση για κάθε δημιουργία, όπως εξάλλου έχει τονίσει πολλές φορές και ο Απόστολος Παύλος για τα έργα και τα λόγια του.
  Σεβόμαστε φυσικά κάθε πνευματικό έργο που οποιοσδήποτε θέλει, (βάση του αυτεξούσιου) να διαφυλάσσει για τον εαυτό του, ως πνευματική ιδιοκτησία, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ασπαζόμαστε και εμείς αυτή τη φιλοσοφία. Πολύ δε περισσότερο σε πνευματικά θέματα, προσωπικά θεωρούμε, για το έργο το οποίο δημιουργήσαμε με τη βοήθεια του Κυρίου μας, οτι δεν μας είναι επιτρεπτό να μιλάμε για πνευματική ιδιοκτησία, διότι εάν είχαν πράξει και οι Άγιοι Απόστολοι, ή άλλοι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας το ίδιο, δεν θα μας είχε παραδοθεί καμία Καινή Διαθήκη, και κανένα άλλο πατερικό κείμενο, ψαλμοί, ύμνοι κλπ, αλλά θα ανήκαν σε κάποιους με αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης, διαμέσου των γενεών.
  Εμείς ασπαζόμαστε τα λόγια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού:
  «δωρεὰν ἐλάβετε, δωρεὰν δότε» (Ματθ. κεφ.10, στ.8).

  Κατά συνέπεια ό,τι υλικό υπάρχει στο ιστολόγιό μας που εμείς δημιουργήσαμε με τη βοήθεια του Θεού (αρχεία pdf, κείμενα δικά μας, γραφιστικά κλπ) είναι ελεύθερο προς χρήση και διανέμεται δωρεάν προς όλους.
  Εξάλλου και εμείς πάντα από κάποια άλλα έργα, ή κείμενα ξεκινήσαμε ως αρχική πηγή βοηθήματος, άρα το αποτέλεσμα θεωρούμε οτι σαφώς είναι μια διαχρονική προσπάθεια πολλών ανθρώπων, ούτως ή άλλως και όχι εκ του μηδενός δικό μας.
  Εάν θελήσετε να αναδημοσιεύετε κάτι από το υλικό μας, μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα, απλά σας παρακαλούμε να αναφέρετε ως πηγή το ιστολόγιό μας, για περαιτέρω πληροφόρηση και βοήθεια των αναγνωστών.
  Το στενάχωρο όμως θα ήταν εάν κάποιοι κακοπροαίρετοι θελήσουν να αντιγράψουν υλικό που δημοσιεύουμε και να το βαφτίσουν ως πνευματική ιδιοκτησία δική τους και ο λόγος που δεν θα έπρεπε να γίνει αυτό, είναι για να μη δεσμευτεί κάπου αυτό το μικρό υλικό που σχεδιάσαμε, συντάξαμε
  και θελήσαμε να δώσουμε δωρεάν προς όλους για ελεύθερη χρήση.

 •  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
   
  © Copyright 2017  All rights reserved
    
  Θέλοντας να διασφαλίσουμε τη δημόσια, ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση από όλους στο παρόν έργο μας στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας μας "Δρόμος Ορθοδοξίας” (dromosorthodoxias.blogspot.gr), έχουμε διασφαλίσει νομικά και διατηρούμε τα πνευματικά μας δικαιώματα σε ότι δημιουργήσαμε το οποίο είναι αναρτημένο στο ιστολόγιό μας, συμπεριλαμβανομένου και του βιβλίου "Πνευματικός Αγώνας και Ορθόδοξη Πνευματική Ζωή" (στην ουσία διατηρούμε το δικαίωμά μας να παραμείνει το έργο μας ελεύθερο και δωρεάν στο διαδίκτυο),  και ο λόγος που έγινε αυτό είναι για να αποτραπεί η οποιαδήποτε κακοπροαίρετη εμπορική διακίνηση μέρους ή όλου του έργου χωρίς την άδεια μας, η οποία ενδεχομένως θα μπορούσε να εμποδίσει τη δωρεάν πρόσβαση στο έργο μας στο διαδίκτυο.

  Δηλώνουμε ρητά λοιπόν οτι
  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ
  ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ
  του περιεχομένου του ιστολογίου μας
  "Δρόμος Ορθοδοξίας” (dromosorthodoxias.blogspot.gr)
   συμπεριλαμβανομένου και του βιβλίου
  "Πνευματικός Αγώνας
  και Ορθόδοξη Πνευματική Ζωή"
  και για τον ανωτέρω αυτό σκοπό,
   έχουμε ήδη διασφαλίσει νομικά
  τα πνευματικά μας αυτά δικαιώματα.

  Ευχαριστούμε για την κατανόηση


 • όποιος επίσης έχει την κακοπροαίρετη διάθεση να κατακρίνει αυτή την προσπάθεια που κάναμε, του δηλώνουμε οτι είναι πολύ εύκολο απλά να κλείσει τον περιηγητή του (browser) στο διαδίκτυο, ή να μεταβεί σε άλλη ιστοσελίδα της αρεσκείας τους, από τα εκατομμύρια που υπάρχουν στον κόσμο. Δεν έχουμε σκοπό να πείσουμε κανέναν κακοπροαίρετο για το τί εστί Χριστός.
  Εξάλλου για μας ισχύει ο Λόγος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού:
  «Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσὶ μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων» (κατά Ματθαίον κεφ.7, στ.6).
  Οι κακοπροαίρετοι λοιπόν, απλά ας κλείσουν τη σελίδα και ας μην ασχολούνται μαζί μας.
   
 • Εμείς, όπως αναφέραμε και στην αρχή, από απλή καθαρά αγάπη και ενδιαφέρον, χωρίς κανένα ιδιοτελή σκοπό (οικονομικό, διαφημιστικό, πολιτικό, προσωπική προβολή, η οτιδήποτε άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί κλπ) και με πολύ κόπο, δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο, θέλοντας να βοηθήσουμε τον κάθε αδελφό μας Ορθόδοξο Χριστιανό, όπως και εμείς βοηθηθήκαμε όταν ζούσαμε στο σκοτάδι κάποτε, παρότι βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί.
  Και φυσικά δεν αισθανόμαστε καμία, μα καμία υπερηφάνεια για το πώς είμαστε τώρα, αντιθέτως τώρα πλέον, έχοντας συνειδητοποιήσει το σκοτάδι στο οποίο βρισκόμασταν επί χρόνια, νοιώθουμε τόσο άσχημα απέναντι στον Ουράνιο Πατέρα μας και τόσο ανάξιοι, που τόσα χρόνια τον είχαμε στην ουσία ξεχάσει, αλλά Αυτός ποτέ.

  Έτσι, έχοντας αρχίσει να βλέπουμε το Φως στο τούνελ, απλά αρχίσαμε να νοιώθουμε  πόσο πολύ ακόμη στην αρχή είμαστε σε αυτό το δρόμο της σωτηρίας μας, στο Δρόμο της Ορθοδοξίας.

  Ο Θεός μαζί σας 
   
  η συντακτική ομάδα
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.
Όλοι δίνουμε Ομολογία και θα δώσουμε εν ημέρα κρίσεως για το τι πράττουμε σήμερα.
Οικουμενισμός
Γρηγορείτε, Μετανοείτε, Προσεύχεσθε

Οικουμενισμός και συμπροσευχές με αιρετικούς
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ - ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Προσευχητάριο (ΔΩΡΕΑΝ)

Στον Πνευματικό μας αγώνα το κυριότερο είναι η καθημερινή μας διαρκής Προσευχή.
Στο ιστολόγιό μας επιμεληθήκαμε το παρόν Προσευχητάριο, στο οποίο περιλαμβάνονται οι εξής προσευχές:
Πρωϊνή Προσευχή, Προσευχή φαγητού, Βραδυνή Προσευχή (Απόδειπνο και Χαιρετισμοί Παναγίας), Προσευχή της Θείας Μετάληψης, Παράκληση προς την Παναγία
ΔΩΡΕΑΝ
για κατέβασμα σε pdf.
Κάντε κλικ στην εικόνα.

Αγία Γραφή

Η Αγία Γραφή είναι το κορυφαίο βιβλίο που οφείλει να μελετάει κάθε Χριστιανός, πριν από οποιοδήποτε άλλο βιβλίο και μάλιστα διαρκώς, διότι απλά είναι ο Λόγος του ίδιου του Θεού. Η μελέτη ειδικά της Καινής Διαθήκης, μέσα και από ερμηνείες των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας, είναι μια διαδικασία επαναλαμβανόμενη στη ζωή του Χριστιανού, όπως επαναλαμβάνονται και τα αναγνώσματα στις Ακολουθίες της Εκκλησίας μας. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Αγιολόγιο Έτους

Στην ενότητα αυτή αναφέρονται οι πιο δημοφιλέστεροι Άγιοι της Εκκλησίας μας, συμπεριλαμβανομένων των Αγίων Αρχαγγέλων, αλλά και άλλων Αγίων που δεν είναι τόσο ευρέως γνωστοί, ταξινομημένοι ανά χρονολογική σειρά εορτής ανά μήνα, καθώς και ανά αλφαβητική σειρά ονομασίας.
Για κάθε Άγιο υπάρχει η σχετική εκκλησιαστική εικόνα και σε ορισμένες περιπτώσεις αναφέρεται σύντομα και ο βίος τους. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Άλλα βιβλία για μελέτη

Αν βρισκόμαστε στην αρχή του πνευματικού μας αγώνα, καλό είναι η επιλογή των βιβλίων που θα διαβάσουμε να γίνει πρώτα από τον Πνευματικό μας Πατέρα. Όμως ποτέ δεν γνωρίζουμε το σχέδιο του Θεού και το πώς Εκείνος θα ζεστάνει την καρδιά μας για να τον πλησιάσουμε περισσότερο. Στην ενότητα αυτή υπάρχουν διάφορες πηγές όπου μπορεί κάποιος να αναζητήσει χριστιανικά βιβλία για να διαβάσει απευθείας στο διαδίκτυο, αλλά και αλλού. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Ομιλίες - Κηρύγματα

O Κύριός μας Ιησούς Χριστός χρησιμοποίησε τον προφορικό Του Λόγο για να διδάξει το Ευαγγέλιο στον κόσμο.
Πέραν λοιπόν της μελέτης των συγγραμάτων, είναι πολύ μεταδοτικό να ακούμε και πνευματικές ομιλίες ανθρώπων, είτε κληρικών, είτε καταξιωμένων Θεολόγων. Στην ενότητα αυτή υπάρχουν ενδεικτικές ιστοσελίδες για απευθείας ακρόαση, ή και κατέβασμα ηχητικών αρχείων ορθόδοξων ομιλιών.
Κάντε κλικ στην εικόνα.

Ωφέλιμες ταινίες

Στην ενότητα αυτή έχουμε κάνει μια πολύ περιορισμένη επιλογή ωφέλιμων ταινιών-βίντεο, ως έναν πρώτο προβληματισμό για κάποια θέματα που σχετίζονται με την ορθόδοξη πνευματική ζωή, όπως η πίστη, η προσευχή, η ταπείνωση κλπ, αλλά και αφηγηματικές ταινίες με κατανυκτικό περιεχόμενο.
Οι περισσότερες από τις ταινίες είναι μικρού μήκους, με πολύ καλή σκηνοθεσία και παρακολουθούνται ευχάριστα. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Ιερές Μητροπόλεις

Στην ενότητα αυτή γίνεται μια συνοπτική παρουσίαση των Ιερών Μητροπόλεων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι Μητροπόλεις είναι ταξινομημένες σε αναλυτικό κατάλογο με παραπομπές στις ιστοσελίδες αυτών (όπου υπάρχουν), σε ψηφιακά αρχεία ομιλιών και κηρυγμάτων, ηλεκτρονικά εκκλησιαστικά περιοδικά, καθώς και ραδιοφωνικούς και άλλους σταθμούς, για όσες μητροπόλεις διαθέτουν.
Κάντε κλικ στην εικόνα.

Ιερές Μονές

Στην ενότητα αυτή υπάρχουν σύνδεσμοι για πρόσβαση σε ιστοσελίδες με Ιερές Μονές (Μοναστήρια).
Κάντε κλικ στην εικόνα.

Νηστείες Έτους

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε επακριβώς τις Νηστείες που έχει ορίσει η Εκκλησία μας καθόλο το έτος, εδώ και αιώνες, για να διαισθανθούμε την οικονομία που θα κάνει ειδικά για εμάς ο Πνευματικός μας Πατέρας. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να δείτε τις νηστείες ανά κατηγορία βάση τροφών, ημερολογιακά ανά είδος νηστείας και κατάλυσης, ανά ημέρα εβδομάδος και ανά περίοδο Νηστειών (Χριστούγεννα, Μ.Τεσσαρακοστή κλπ). Κάντε κλικ στην εικόνα.

Εκκλησιαστικό Ημερολόγιο (ΔΩΡΕΑΝ)

Η επιμέλεια και δημι- ουργία του παρόντος Εκκλησιαστικού Ημερο- λογίου του 2016 έγινε αποκλειστικά από το ιστολόγιό μας και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ για κατέβασμα σε pdf. Περιλαμβάνονται και οι Νηστείες (με διαφορετικά χρώματα ανά είδος), καθώς και ευρετήριο Αναγνωσμάτων των Κυριακών και Μεγάλων Εορτών. Στην ίδια ενότητα υπάρχει και ημερήσιο Αγιολόγιο ακινήτων εορτών με Bίους Αγίων, διασυνδεδεμένο με εξωτερική πηγή. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Ιερές Αγρυπνίες

Η συμμετοχή του Χριστιανού σε νυχτερι- νές αγρυπνίες αποτελεί μια ιδιαίτερη εμπειρία διότι, οι εκκλησιαστικές Ακολουθίες γίνονται περισσότερο κατανυκτικές, κάτι που βοηθάει την Προσευχή. Στην ενότητα αυτή γίνεται αναμετάδοση από το ιστολόγιο agrypnies.blogspot.gr των νυχτερινών ακολουθιών που πραγματοποιούνται σε ενορίες και μοναστήρια με πληροφορίες, χάρτες, τηλέφωνα Ιερών Ναών κλπ.
Κάντε κλικ στην εικόνα.
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ DNA ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ)

Οι Πρόδρομοι του Αντιχρίστου, με τη ΝΕΑ και ΚΡΥΦΗ ακόμη στο ευρύ κοινό, τεχνολογία εγγραφής ψηφιακών δεδομένων στο ανθρώπινο DNA, δοκιμάζουν ήδη το σφράγισμα πάνω στο σώμα κατά την ιριδοσκόπηση, παλαμοσκόπηση και δακτυλοσκόπηση που απαιτείται για τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, που ήδη ξεκίνησε σε μετανάστες, ενώ σχεδιάζουν σύντομα την υποχρεωτική εφαρμογή σε όλους τους Έλληνες.
Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει εν αγνοία μας (στην αρχή), είτε εν γνώση μας (στη συνέχεια) - το θέμα είναι οτι ο σοφός Χριστιανός διαβλέπει την ΠΑΓΙΔΑ του διαβόλου και την αποφεύγει με τη Χάρη του Θεού.

O Άγιος Παΐσιος είχε γράψει στο ιδιόχειρο σημείωμά του οτι το σφράγισμα θα γίνει με ακτίνες λέιζερ, που σημαίνει δηλαδή οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ το γνωστό σε όλους ηλεκτρονικό τσιπάκι (που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα), το οποίο είναι πλάνη του διαβόλου προς τους ανθρώπους, ώστε αναμένοντας να δουν το τσιπάκι στο χέρι, ή στο μέτωπο, ως το σφράγισμα, τελικά ο αντίχριστος και οι πρόδρομοί του θα τους σφραγίσουν στο DNA, πάνω στο ανθρώπινο σώμα, με ακτίνες λέιζερ.
(ακολουθεί παρακάτω απόσπασμα από το ιδιόχειρο σημείωμα του Αγ. Παϊσίου)
ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ;
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ:
Η Ιριδοσκόπηση (η αποτύπωση της ίριδας του ματιού δηλαδή, που είναι μοναδική σε κάθε άνθρωπο), όπως και ή Παλαμοσκόπηση (μοναδική διάταξη των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης σε κάθε άνθρωπο) καθώς και η Δακτυλοσκόπηση, θα λειτουργεί για κάθε άνθρωπο ως ένα ηλεκτρονικό αρχείο σαν
USERNAME
Κι επειδή ένα username δεν είναι ασφαλές από μόνο του, διότι αντιγράφεται, γι αυτό χρειάζεται και ένα
PASSWORD
Αυτό λοιπόν το Password θα είναι το Νούμερο που θα χαραχτεί στο DNA, δηλαδή πάνω στον κυτταρικό ιστό, σε ανθρώπινο οστό δηλαδή, ή αλλού, ώστε να γίνεται η επαλήθευση, δηλαδή
USERNAME
(θα είναι το ηλεκτρονικό αρχείο της ιριδοσκόπησης, παλαμοσκόπησης, ή δακτυλοσκόπησης) και
PASSWORD
(το χάραγμα της Αποκάλυψης,
το 1 νούμερο πάνω στο ανθρώπινο DNA)
Στη βάση αυτής της λογικής λειτουργούν και οι σημερινές κάρτες τραπεζών που μας έχουν επιβάλει να έχουμε, δηλαδή η κάρτα λειτουργεί ως το username (το όνομα του χρήστη δηλαδή) ενώ το PIN είναι το Password, ο κωδικός δηλαδή.
Αυτά τα 2 θα γίνονται αυτόματα μελλοντικά μέσω της ιριδοσκόπησης, παλαμοσκόπης ή δακτυλοσκόπησης.

Θα επαληθευτούν όμως τελικά οι Προφητείες οτι δεν θα προλάβουν να φέρουν ως υποχρεωτική τη ΝΕΑ Ηλεκτρονική Ταυτότητα, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος (παγκόσμιος);
Εξαρτάται από τη μετάνοιά μας.
Ξεκίνα και αύξησε τον Πνευματικό σου Αγώνα ΤΩΡΑ.
Μην αμελείς τον τακτικό Εκκλησιασμό κάθε Κυριακή, τη συχνή Εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ DNA,
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA και η νέα Hλεκτρονική Tαυτότητα


Γέροντας Γαβριήλ
ο Αγιορείτης

"Όσοι αρχιερείς, ή πατριάρχες και αρχιεπίσκοποι αγωνίζονται πυρετωδώς να ενώσουν την Εκκλησία μας με τον Πάπα, ομοιάζουν κατά πάντα και είναι ομοιότροποι με τον Άννα και τον Καϊάφα και εν ημέρα κρίσεως, με τα αρχιερατικά τους διαβήματα, θα κοσμούν τα φρικτότερα και τα κεντρικότερα μέρη της κολάσεως... Είναι ευκολότερο να βαπτίσεις το σατανά παρά να συνετίσεις τον Πάπα."

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ
ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ
ΑΚΥΡΩΝΕΙ
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ
 ΠΕΡΙ ΤΗΣ
ΜΙΑΣ
ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ
 Η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, 
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν όμως "ετερόδοξοι",
είτε ορθόδοξοι θα είναι, είτε αιρετικοί.
Δεν ονομάζουμε Εκκλησία κανέναν άλλον πλην της Μίας Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού - αυτό λέει το Σύμβολο της Πίστεώς μας.
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ
ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ
Aποκαλυπτική ενημέρωση (22-2-17) από το Δημοσιογράφο και Θεολόγο (εκδότη της Εφημερίδας "Στύλος της Ορθοδοξίας") κ. Διονύση Μακρή
. Καλεσμένος και ομιλητής ήταν ο αρχιμανδρίτης πατήρ Παύλος Δημητρακόπουλος (Υπεύθυνος του Γραφείου Αιρέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς).

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ,

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Oι Έμφυλες ταυτότητες στην Αυστραλία ξεσηκώνουν γονείς.

save_from_safe_schools_01.png
"Σώστε μας από το ασφαλές σχολείο" !
Φαίνεται καθαρά ότι η προσπάθεια επιβολής των απόψεων στην Ελλάδα με τις "έμφυλες ταυτότητες" και το LGBTI lifestyle, έχει κοινό διεθνές κέντρο εκκίνησης με τεράστια χρηματικά ποσά να δίνονται για το σκοπό αυτό διεθνώς. Στην Αυστραλία το όλο project ενδύεται και την προβιά του anti-bullying στο σχολικό περιβάλλον με τον παραπλανητικό τίτλο "Safe School - Aσφαλές Σχολείο" και σχεδιάζεται να εφαρμοστεί από το έτος 2018.
Γονείς ξεσηκώνονται γι΄ αυτήν την αυθαίρετη ιδεολογική επιβολή στις τρυφερές παιδικές συνειδήσεις, διοργανώνοντας ηλεκτρονική εκστρατεία διαμαρτυρίας.
Το μεταφρασμένο κείμενο:
Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ,
Ο ορισμός του θεσμού γάμου βρίσκεται σήμερα υπό απειλή.
Με τη βοήθεια της Θείας Χάριτος ο ορισμός του θεσμού γάμου στην Αυστραλία, έχει διατηρηθεί μέχρι αυτή τη στιγμή αναλλοίωτος. Εντούτοις, είναι ζωτικής σημασίας να βρισκόμαστε σε αδιάκοπη προσπάθεια και συνεχή επαγρύπνηση.
Σήμερα στις 4.00 μμ θα συνεδριάσει το Φιλελεύθερο Κόμμα για να αποφασίσει για το μέλλον του θεσμού του γάμου. Για αυτό το λόγο ζητώ από εσάς να προσεύχεσθε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να παρακαλείτε τον Κύριο μας Ιησούν Χριστόν να φωτίσει τους πολιτικούς μας να διατηρήσουν αναλλοίωτο τον ορισμό του θεσμού του γάμου.
Επίσης, είναι επιτακτική ανάγκη να αποστείλετε στους κατά τόπους εκλεγμένους Βουλευτές και Γερουσιαστές σας ηλεκτρονική αλληλογραφία ζητώντας από αυτούς να διατηρήσουν το αυθεντικό νόημα του θεσμού του γάμου. Για το σκοπό αυτό, αντιγράψετε και επικολλήστε τον παρακάτω σύνδεσμο στο φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε και ακολουθείστε τις εντολές.
Υπογράψτε τη σχετική αίτηση για τη διακοπή του προγράμματος Safe Schools.
Επιπλέον, σας προτρέπω να υπογράψετε το «ΣΗΜΕΡΑ», μια αίτηση που ζητά την άμεση απόσυρση του προγράμματος ‘Safe’ Schools από όλα τα σχολεία. Το ‘Safe’ Schools είναι ένα πρόγραμμα που διαφημίζεται ως ένα πρόγραμμα κατά του σχολικού εκφοβισμού που όμως στην πραγματικότητα είναι πρόγραμμα προώθησης της σεξουαλικής και εμφυλικής ποικιλομορφίας. Το πρόγραμμα αυτό αξιώνει από όλα τα παιδιά όχι μόνο να αποδέχονται αλλά και να υιοθετούν τον ΛΟΑΤΚΙ τρόπο ζωής.
Η Κυβέρνηση Daniel Andrews της Βικτόρια, έχει ανακοινώσει ότι θα καταστήσει το πρόγραμμα αυτό υποχρεωτικό για όλα τα σχολεία μέσα στο 2018!
Για αυτό σας παροτρύνω να υπογράψετε την αίτηση «TODAY» ζητώντας την κατάργηση του προγράμματος 'Safe' Schools.