Ορθόδοξο Χριστιανικό Ιστολόγιο
ΔΡΟΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Το παρόν άρθρο αποτελεί συρραφή από διάφορα άρθρα του ιστολογίου μας κατά καιρούς,
εξού και η επανάληψη διαφόρων στοιχείων

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΩΝ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 


Σημεία των Καιρών (ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ)
Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο ανθρώπινο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα


Μάθε τι σημαίνει η λήψη "Βιομετρικών Στοιχείων"
που ενδέχεται να γίνει πάνω στο σώμα σου
κατά την έκδοση της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας που θέλουν να εφαρμόσουν

εντός του 2017 (ξεκινώντας από εκείνους που είναι οικονομικά εξαθλιωμένοι, αλλά και τους μετανάστες).
Εναι πολύ πιθανό, μέσω των ειδικών για το σκοπό αυτό συσκευών:
- ιριδοσκόπησης,
- παλαμοσκόπησης,
- ή και δακτυλοσκόπησης,

 
που θα ακουμπήσουν το σώμα σου για να λάβουν τα βιομετρικά στοιχεία της νέας αυτής ταυτότητας, να χαραχτεί ανεξίτηλα πάνω στο DNA σου (δηλαδή στα κύτταρα του σώματός σου, μέσω μιας υπερσύγχρονης υπαρκτής τεχνολογίας) με ακτίνες λέιζερ (όπως είπε και ο Άγιος Παΐσιος) το ένα και μοναδικό νούμερο σου, με το οποίο αποκλειστικά θα πουλάς και θα αγοράζεις (ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ), δηλαδή θα κάνεις όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ενόψει και της επερχόμενης πλήρης κατάργησης των μετρητών (το πείραμα αυτό γίνεται ειδικά στην Ελλάδα).


ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ
ΣΤΟ DNA ΜΑΣ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ - ΚΑΝΕΝΑΣ

Ας μην εστιάζουμε λοιπόν εμείς οι Χριστιανοί μόνο στο αν έχει ή αν δεν έχει το 666 η ταυτότητα, διότι το βασικό θέμα είναι αν θα χαραχτεί πάνω στο σώμα μας το ένα και μοναδικό μας νούμερο που λέει η Αποκάλυψη και που θα μας κάνει υπόδουλους στο διάβολο.
Η νέα ταυτότητα, όταν θα κυκλοφορήσει, ενδέχεται αρχικά να μην έχει το 666 σκόπιμα, αλλά πολύ εύκολα μπορεί να το έχει στο μέλλον, ή όταν θα καταργηθεί η κάρτα και θα μας ανακοινώσουν επίσημα οτι για λόγους ασφάλειας η ταυτοποίηση θα γίνεται στο DNA μας, τότε πολύ εύκολα μπορούν να αποθηκεύσουν και ό,τι άλλα νέα δεδομένα θέλουν επάνω στο σώμα μας, άρα και το 666.
Είναι σαν να μας ετοιμάζουν τα όπλα με τα οποία θα μας σκοτώσουν, αλλά οι σφαίρες αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμία σήμανση επάνω τους και όταν εμείς θα τα αποδεχθούμε και η κατάσταση δεν θα έχει επιστροφή, τότε θα βάλουν σφαίρες με το σήμα τους επάνω, π.χ. το 666. Την ίδια δουλειά δεν κάνουν όμως και οι δύο σφαίρες;
Σημείωση: τα ψηφιακά δεδομένα στο DNA θα είναι ανεξίτηλα, δηλ. δεν θα μπορούμε να τα διαγράφουμε, σε αντίθεση με το microchip όπου εν δυνάμει θα μπορούσαμε με κατάλληλη χειρουργική επέμβαση να το αφαιρέσουμε.

Το πολυσυζητημένο πλέον εμφυτεύσιμο κάτω από το δέρμα και εμφανές εξωτερικά τσιπάκι (microchip) είναι τεχνολογία ξεπερασμένη και είναι ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, δηλαδή, ενώ θα αναμένουμε όλοι το γνωστό microchip κάτω από το δέρμα, θα μας σφραγίσει πλαγίως (εν αγνοία μας στην αρχή δοκιμαστικά) με ακτίνες λέιζερ πάνω στο DNA μας.
Εξάλλου και ο Άγιος Παΐσιος αναφέρει οτι το σφράγισμα θα είναι με ακτίνες λέιζερ και δεν θα διακρίνεται εξωτερικά (αν ήταν το microchip όμως θα φαινόταν ως ένα μικρό εξόγκωμα). Διάβασε ακριβώς το ιδιόχειρο σημείωμα του "ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ" στην 3η σελίδα - δες πιο κάτω όλο το σημείωμα).

Διαβάστε το ιδιόχειρο σημείωμα του Αγ. Παϊσίου "ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ" κάνοντας κλικ εδώ, από την ιστοσελίδα του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μυτιλήνης


Η νέα αυτή τεχνολογία και διαδικασία της ταυτοποίησης θα χρησιμοποιηθεί τώρα δοκιμαστικά από τους πρόδρομους του Αντιχρίστου και μελλοντικά (δοκιμασμένη πλέον), σε υποχρεωτική βάση, από τον ίδιο τον Αντίχριστο.
Επομένως αυτό που λέγεται οτι "μη υπάρχοντος του Αντιχρίστου, δεν θα υπάρχει και σφράγισμα" είναι λάθος, διότι κάθε τεχνολογία πρώτα δοκιμάζεται πριν εφαρμοστεί καθολικά.

Ο τελικός στόχος βέβαια της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων είναι να φτάσουμε στην απόλυτη υποδούλωσή μας στο σατανά και στον απόλυτο έλεγχο και εξευτελισμό της ανθρώπινης προσωπικότητας, ενώ όσοι δε θα δέχονται αυτό το σφράγισμα θα αποβάλλονται, μέσω του ηλεκτρονικού παγκόσμιου τότε σύστηματος, από κάθε πρόσβαση και παροχή σε υπηρεσίες και αγαθά, ακόμη και σε υπηρεσίες υγείας και θα αφήνονται στην τύχη τους μέχρι να πεθάνουν, ή θα φυλακίζονται ως ύποπτοι και εν δυνάμει τρομοκράτες αυτού του νέου συστήματος του απόλυτου παγκόσμιου ελέγχου.
Διότι όποιος τότε δεν θα καταχωρεί ηλεκτρονικά στοιχεία διαρκώς στο παγκόσμιο σύστημα που να αποδεικνύουν την δήθεν εντιμότητα και αθωότητά του, θα θεωρείται αυτομάτως ένοχος και θα τιμωρείται.
Ενώ δηλαδή σήμερα θεωρείσαι αθώος μέχρι να αποδειχθεί οτι είσαι ένοχος για να καταδικαστείς, εκείνη την περίοδο θα θεωρείσαι ένοχος και θα πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις οτι είσαι αθώος για να μην καταδικαστείς. Αυτή είναι η φρικιαστική πλευρά αυτού του δαιμονικού συστήματος. Και φυσικά εάν γίνει ένα ηλεκτρονικό λάθος (πόσα βλέπουμε σήμερα!!!) είτε τυχαία, είτε σκόπιμα, τότε αυτόματα τα αλλοιωμένα ψηφιακά σου δεδομένα σε αποβάλλουν αυτόματα από σύστημα δηλ. από τα πάντα (διατροφή, σύστημα υγείας, μετακινήσεις, συναλλαγές κλπ) καταδικάζοντάς σε ακόμη και σε φυλάκιση και άντε μετά να αποδείξεις τι έγινε και από ποιόν.
Γι αυτό, οι ίδιοι οι δημιουργοί αυτού του συστήματος υποθάλπουν και σκοπίμως επιτρέπουν την τρομοκρατία σήμερα, για να έχουν άλλωθι εκείνη την περίοδο που θα επιβάλλουν δια νόμου το φρικιαστικότερο σύστημα παγκόσμιου ελέγχου της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Φυσικά, εάν ελκύσουμε το έλεος του Θεού, ενδέχεται να αποτραπεί η υποχρεωτική καθολική εφαρμογή της νέας αυτής ταυτότητας (δηλ. σε όλους τους πολίτες), λόγω των διεθνών εξελίξεων και πολέμων που αναμένονται. Όλα όμως εξαρτώνται από τη μετάνοιά μας και από τον Πνευματικό Αγώνα που κάνουμε εμείς οι Έλληνες Χριστιανοί

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:


Η τεχνολογία εγγραφής ψηφιακών δεδομένων στο ανθρώπινο DNA υπάρχει. Παρακολουθείστε αρχικά τα παρακάτω σύντομα βίντεο (στα αγγλικά) από ερευνητικά κέντρα Πανεπιστημίων για την τεχνολογία αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων στο DNA.
Για να καταλάβετε καλύτερα τα αγγλικά,
πατήστε στο εικονίδιο εμφάνισης υποτίτλων:

Στη συνέχεια μπορείτε από το εικονίδιο με το "γρανάζι" κάτω δεξιά: (Ρυθμίσεις / Υπότιτλοι / Αυτόματη Μετάφραση) να επιλέξετε ελληνικά, χωρίς φυσικά να είναι απόλυτα σωστή αυτή η μετάφραση.

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ
διότι πολλοί, που θεωρούν οτι είναι ενήμεροι για το θέμα του σφραγίσματος, πιστεύουν οτι αυτό θα γίνει με το εμφυτεύσιμο τσιπάκι κάτω από το δέρμα, ενώ αυτό είναι 
απάτη του διαβόλου,
για να περάσει το σφράγισμα πλαγίως μέσω ακτίνων λέιζερ στο DNA του σώματός μας, ενδεχομένως διαμέσου της ιριδοσκόπησης, παλαμοσκόπησης ή δακτυλοσκόπησης που θα γίνεται κατά την έκδοση της ηλεκτρονικής ταυτότητας. 
ΠΡΟΣΟΧΗ
Στην αρχή ενδέχεται να το εφαρμόσουν δοκιμαστικά και εν αγνοία όσων σφραγίζονται. Το πιο πιθανό είναι να εφαρμοστεί πιλοτικά σε ομάδες πολιτών που είτε θα έχουν άμεση οικονομική ανάγκη, είτε θα έχουν άλλα οικονομικά, φορολογικά κλπ κίνητρα ώστε να εκδώσουν τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα (ενδέχεται να ξεκινήσει και στους μετανάστες) και και στη συνέχεια, όταν θα έχει δοκιμαστεί καλά το σύστημα, αφού ενδεχομένως συμβούν και κάποια συνταρακτικά γεγονότα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών γενικότερα, τότε η νέα ταυτότητα θα θελήσουν να γίνει υποχρεωτική σε όλους, οπότε υποχρεωτική θα είναι και η λήψη "βιομετρικών στοιχείων" και το ανεξίτηλο τότε πλέον χάραγμα στο DNA του ανθρώπινου σώματος θα γίνεται εν γνώση των πολιτών.

Ας σχεδιάζουν όμως αυτοί...
Εμείς οι Χριστιανοί γνωρίζουμε πολύ καλά οτι άλλα τα σχέδια των ανθρώπων και άλλα του Θεού...
Άλλη μια αναφορά (προφητεία) επίσης οτι το σφράγισμα θα γίνει στο δεξί  χέρι ή στο "βλέφαρο" (με επίσης αναφορά της λέξης "μέτωπο", κάτι που δεν αντιβαίνει, αλλά μάλλον διευκρινίζει καλύτερα, την Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννη), είναι και του Αγίου Δαμασκηνού του Υποδιακόνου και Στουδίτου του Θεσσαλονικέως, ο οποίος έζησε τον 16ο αιώνα μ. Χ. και συνέγραψε το διάσημο βιβλίο ''Θησαυρός''.
Γράφει λοιπόν ο Άγιος στον "Θησαυρό", στο Λόγο ΚΓ Περί της Β' Παρουσίας του Χριστού: «Τότε θέλει τούς αποκριθή ο πλάνος νά τούς ειπή: Ελάτε νά σάς κάμω βούλαν είς τό δεξιόν χέρι καί είς τό μέτωπον, καί τότε νά σάς δώσω είτι γυρεύετε Εκείνοι δέ, μή γνωρίζοντες τήν πλάνην του θέλουν σταθή νά τούς βουλλώση είς τό δεξιόν χέρι καί είς τό βλέφαρον, διά νά μή δύνανται πλέον νά κάμουν τόν Σταυρό τούς, αλλά νά ήναι όλως διόλου εδικοί του...» 
Το βιβλίο "Θησαυρός" του Αγ. Δαμασκηνού μπορείτε να το κατεβάσετε σε pdf από την ψηφιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστ. Θεσσαλονίκης εδώ.    Το ανωτέρο απόσπασμα από τον Λόγο ΚΓ του Αγίου είναι στη σελίδα 13 του αρχείου pdf εδώ   (5ο κατά σειρά pdf).

Φυσικά το χρόνο που θα γίνουν αυτά, στην τελική τους φάση, δεν τον γνωρίζει κανείς, (προφανώς θα πρέπει να έχει εμφανιστεί πρώτα ο Αντίχριστος).
Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. 
Διότι με ελάχιστη σοφία μπορούμε να καταλάβουμε είναι οτι πριν απαιτήσει αυτό το σφράγισμα φανερά ο Αντίχριστος θα  θελήσουν αυτοί που τον προετοιμάζουν να έρθει, να δοκιμάσουν τα συστήματα αυτά σε ανυποψίαστους ανθρώπους, ή και εν γνώσει τους, ώστε όταν γίνει υποχρεωτικό πλέον το σύστημα, να είναι καλά δοκιμασμένο. Και φυσικά δοκιμή χωρίς κάποιοι να σφραγιστούν πραγματικά δεν νοείται. Εμείς όμως οι ενσυνείδητοι και πιστοί Χριστιανοί ούτε στη φάση της δοκιμής, ούτε στη φάση της κανονικής εφαρμογής δεν πρόκειται να δεχθούμε να μας χαράξουν πάνω στο σώμα μας το ένα και μοναδικό νούμερο, διότι έτσι γινόμαστε απευθείας δούλοι του σατανά και χάνουμε τη σωτηρία μας. 
Γνωρίζουμε βέβαια οτι αυτό ισοδυναμεί με πείνα, ανεργία, διωγμούς κλπ, αλλά εμπιστευόμαστε τον Κύριό μας ο οποίος μας προειδοποίησε λέγοντάς:
"Εἰσέλθετε διὰ τῆς στενῆς πύλης · ὅτι πλατεῖα ἡ πύλη καὶ εὐρύχωρος ἡ ὁδὸς ἡ ἀπάγουσα εἰς τὴν ἀπώλειαν, καὶ πολλοί εἰσιν οἱ εἰσερχόμενοι δι᾿ αὐτῆς" (Κατά Ματθαίον, κεφ. 7, στ.13).

Γι αυτό λοιπόν η μόνη λύση είναι ο Πνευματικός Αγώνας, στον οποίο θα πρέπει να εξασκούμαστε ήδη καθημερινά στη ζωή μας, για να ελκύσουμε το έλεος του Θεού, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν εκείνες οι δύσκολες μέρες, οι οποίες, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν είναι πολύ μακριά μας.

Με ποιό τρόπο όμως ενδέχεται να γίνει το χάραγμα - αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA μας (π.χ. με ακτίνες λέιζερ) κατά τη λήψη "βιομετρικών στοιχείων" που θα γίνεται πριν την έκδοση της ηλεκτρονικής ταυτότητας;

Οι τρόποι που συζητούνται για λήψη βιομετρικών στοιχείων, μοναδικά σε κάθε άνθρωπο, για την έκδοση της νέας ταυτότητας, είναι:
1. Η ιριδοσκόπηση (το σκανάρισμα - αποτύπωση της ίριδας του ματιού)
2. Η παλαμοσκόπηση (το σκανάρισμα - αποτύπωση της παλάμης του χεριού μας - αποτύπωση αιμοφόρων αγγείων κλπ)
3. Η δακτυλοσκόπηση  (όμοια με την παλαμοσκόπηση, αλλά στο δάκτυλο)

 

Σημείωση: το μάτι κανονικά  θεωρείται τμήμα του μετώπου, που αρχίζει πάνω από τη μύτη (οπότε επαληθεύεται και το γραφέν στην Αποκάλυψη για χάραγμα στο μέτωπο)

Με βάση λοιπόν την τεχνολογία που ήδη υπάρχει και εξελίσσεται δαρκώς, 
το ερώτημα είναι απλό:
Ποιός μπορεί να μας εγγυηθεί 
οτι με την ιριδοσκόπηση, την δακτυλοσκόπηση, ή την παλαμοσκόπηση, (τα λεγόμενα βιομετρικά στοιχεία) που θα γίνονται ενδεχομένως κατά την έκδοση της ηλεκτρονικής ταυτότητας, οτι δεν θα χαραχτεί με λέιζερ, ή άλλo τρόπο, εν αγνοία μας, ένας τύπος βιο-τσίπ στον κυτταρικό μας ιστό, στο DNA μας (που όπως είδαμε υπάρχει η σχετική τεχνολογία), δηλαδή να έχουμε τότε δεχτεί το σφράγισμα του αντίχριστου της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη, το οποίο φυσικά, αφου στην αρχή,  θα γίνει δοκιμαστικά εν αγνοία μας, (όπως εν αγνοία μας γίνεται και η παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων και του διαδικτύου), αργότερα να γίνεται υποχρεωτικά και εν γνώση μας για λόγους δήθεν ασφάλειας;
Ποιός μπορεί να μας εγγυηθεί;
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:

ΚΑΝΕΝΑΣ 

Διότι είναι πολύ πιθανό, ο εχθρός του ανθρώπου, ο διάβολος, όντας πονηρός, να άφησε, εδώ και κάτι πολλά χρόνια, να μαθευτεί σκόπιμα οτι το σφράγισμα θα είναι το ευρέως ήδη γνωστό εμφυτεύσιμο με σύριγγα ηλεκτρονικό τσιπάκι κάτω από το δέρμα, ώστε αναμένοντας όλοι αυτό, τελικά να κάνει τη δουλειά του εν αγνοία μας μια και καλή, με άλλο τρόπο, μέσω των υποχρεωτικών βιομετρικών στοιχείων στην ηλεκτρονική ταυτότητα, ώστε αφού την εκδόσουν αρχικά κάποιες ομάδες πολιτών (πιθανόν αρχικά να εφαρμοστεί σε μετανάστες) και δοκιμαστεί το σύστημα, τότε να επιβληθεί στο τέλος υποχρεωτικά σε όλους και κατόπιν να καταργηθεί η κάρτα και να θεωρείται απλά η ιριδοσκόπηση, ή δακτυλοσκόπηση, ή η παλαμοσκόπηση το πιο έγκυρο στοιχείο ταυτοποίησης, δηλαδή το σφράγισμα στο μέτωπο, ή στο χέρι, σύμφωνα με την Αποκάλυψη.

Το κακό είναι οτι θα πλανηθούν ενδεχομένως και πολλοί Πνευματικοί Πατέρες της Εκκλησίας μας που δεν θα γνωρίζουν μέχρι που έχει φθάσει η τεχνολογία σήμερα και θα αναμένουν και αυτοί το σφράγισμα πάνω στο σώμα με άλλο τρόπο, οπότε θα συμβουλέψουν εν αγνοία τους λανθασμένα τα πνευματικά τους παιδιά.
Ας κάνουμε προσευχή να μη συμβεί αυτό ποτέ και πουθενά.

Εξάλλου, άλλα τα σχέδια του διαβόλου όμως και άλλα του Θεού, διότι όπως έλεγε και ο Άγιος Παΐσιος: 
"Ο Καλός Θεός όλα θα τα οικονοµήσει µε τον καλύτερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υποµονή και προσοχή...
O Θεός µε υποµονή τα ξεµπλέκει.
∆εν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση.
Θα πάρει σκούπα ό Θεός!"

  

Ο Θεός μας ειδοποίησε με τον Απόστολο Ιωάννη στην Αποκάλυψη και μας ειδοποιεί ακόμη και σήμερα με τους Αγίους Του.

Όποιος όμως, μετά από όλα αυτά, πάλι δυσπιστεί και θεωρεί οτι ο τελικός σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν είναι η απόλυτη υποδούλωση όλων των ανθρώπων, τότε ας προχωρήσει να δεχτεί τη νέα ταυτότητα. 

Και στο προφανές ερώτημα τί θα κάνουμε τότε χωρίς την ταυτότητα, πώς θα ζούμε, πώς θα πληρωνόμαστε από τη δουλειά μας, εμείς απλά αναφέρουμε τα λόγια του Αγίου Παϊσίου, που όπως αναφέρθηκε και στο πρώτο βίντεο της ανάρτησης είπε:
"...εκείνη την εποχή θα γίνονται μεγάλα θαύματα, θα έχει κανείς ένα μπουκάλι λάδι και δε θα τελειώνει, θα έχει ένα τσουβάλι αλεύρι και δε θα τελειώνει...

Η ώρα της Ομολογίας Χριστού
και του νέου μαρτυρίου είναι ακριβώς μπροστά μας

Να, γιατί χρειάζεται ο Πνευματικός  μας Αγώνας να ξεκινήσει από τώρα,
διότι όπως είπε και αλλού πάλι ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης:


"...να κάνουμε ότι μπορούμε εμείς να κάνουμε, για να κάνει και ο Θεός ότι εμείς δεν μπορούμε..." 
 
----------------------------------------------------------------
(παρακάτω η συνέχεια του παλαιότερου άρθρου μας)
  
Η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, ή κάρτα πολίτη, ή έξυπνη κάρτα (smart card), είναι ολοφάνερα το απαραίτητο προστάδιο, ο προάγγελος του χαράγματος, του σφραγίσματος της Αποκάλυψης πάνω στο ανθρώπινο σώμα, ίσως και το ίδιο το τελικό σφράγισμα. Εκτελεί στην ουσία την ίδια δουλειά με το τελικό σφράγισμα, δηλαδή τον έλεγχο των δραστηριοτήτων του ατόμου, με τη διαφορά οτι επειδή ως κάρτα μπορεί να χαθεί, θα επιβληθεί στο τέλος υποχρεωτικά το ανεξίτηλο σφράγισμα πάνω στο σώμα με ειδική τεχνολογία, οπότε πλέον περνάμε στον απόλυτο ηλεκτρονικό έλεγχο. Τότε πλέον, εκτός των άλλων, ο άνθρωπος θα είναι και 100% εντοπίσιμος μέσω δορυφόρων (GPS), αλλά και ενδεχομένως, μέσω αυτής της τεχνολογίας, θα επηρεάζεται και η ψυχοσωματική του κατάσταση.

Η ηλεκτρονική φυλακή και η τελική παράδοση της ελευθερίας του ανθρώπου στο σύστημα του χρήματος και όχι μόνο, είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα για το σημερινό Χριστιανό, διότι αφενός αναφέρεται στην Αποκάλυψη, στην Καινή Διαθήκη, ως αιτία απώλειας της Βασιλείας του Θεού, αλλά και διότι ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε θρησκεία, στο τελικό στάδιο τουλάχιστον του σφραγίσματος αυτού καταργείται εντελώς η ανθρώπινη ελευθερία και ο άνθρωπος παύει να είναι ο ίδιος ο διαχειριστής της προσωπικής του ζωής, των πεποιθήσεων του και των οικονομικών του, αλλά άλλοι πλέον (σε παγκόσμιο επίπεδο) θα αποφασίζουν γι αυτόν.
 
Τα προστάδια για την τελική εφαρμογή του συστήματος αυτού, που είναι σύστημα εμπνευσμένο από το διάβολο, έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό με την εισαγωγή των πλαστικών καρτών στη ζωή μας και την σταδιακή αντικατάσταση του χρήματος με πλαστικό - ηλεκτρονικό χωρίς μετρητά, αλλά και με την ηλεκτρονική διασταύρωση προσωπικών πληροφοριών που σχετίζονται με την καθημερινότητα. 
 
Το πρώτο αποτέλεσμα που θα περιορίζει δραστικά την ατομική ανθρώπινη ελευθερία θα γίνει άμεσα αντιληπτό από τον άνθρωπο όταν θα έχει να κάνει με αυτό που τον ενδιαφέρει καθημερινά που είναι τα χρήματά του. Η ελευθερία της οικονομικής διαχείρισης των χρημάτων του κάθε ανθρώπου από τον ίδιο, θα περιοριστεί και θα ρυθμίζεται δια νόμου μόνο από το ίδιο το ηλεκτρονικό σύστημα, ανάλογα με τις οικονομικές υποχρεώσεις του κάθε πολίτη.
Δηλαδή με άλλα λόγια, δε θα επιτρέπεται να αγοράζει ή να πουλάει κανείς, (ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη παρακάτω), εάν προηγουμένως αυτόματα και ηλεκτρονικά δεν ελεγχθεί από το σύστημα για το εάν έχει το νομικό δικαίωμα να το πράξει. Έτσι ενώ στην κάρτα-ταυτότητα του κάθε πολίτη μπορεί να υπάρχουν χρήματα από την εργασία του, εντούτοις η πρόσβαση σε αυτά από τον κάτοχο της κάρτας, θα επιτρέπεται αφού πρώτα παρακρατηθούν αυτόματα χρήματα για να πληρωθούν οι εκάστοτε υποχρεώσεις του, φόροι κλπ που τον βαρύνουν έναντι του δημοσίου και άλλων οργανισμών που σχετίζονται με αυτό. Και όλο αυτό θα παρουσιαστεί ως ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση της οποιαδήποτε διαφθοράς. Τότε ακριβώς θα είναι που θα καταλάβει πραγματικά ο άνθρωπος οτι περιορίζεται πλέον δραστικά η ελευθερία του, διότι θα εργάζεται, αλλά δε θα έχει πρόσβαση στα χρήματά του όπως εκείνος θέλει.
Παράλληλα επίσης για λόγους κοινωνικής ασφάλειας και προστασίας θα επιβληθεί να υπάρξει διαφάνεια σε κάθε κίνηση και μετακίνηση του κάθε πολίτη, κάτι που μόνο με την καταχώρηση του ηλεκτρονικού ίχνους των ανθρώπων παγκοσμίως πετυχαίνεται. Θα πρέπει δηλαδή κάθε πολίτης να δηλώνει με την ηλεκτρονική κάρτα (καταρχήν και με το ανεξίτηλο χάραγμα αργότερα στο χέρι, ή στο μέτωπο) κάθε τι που κάνει και πού βρίσκεται κάθε στιγμή, π.χ. σε μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής ή ιδιωτικής μεταφοράς ακόμη και για την περιήγηση στο διαδίκτυο αργότερα. Ήδη ο έλεγχος αυτός έχει σταδιακά ξεκινήσει σε πολλά πράγματα, για να συνηθίζουν οι άνθρωποι σε αυτόν και θα κορυφωθεί μέσω της ηλεκτρονικής ταυτότητας σταδιακά σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.
 
Φυσικά η ηλεκτρονική ταυτότητα θα δημιουργήσει και πολλές ευκολίες στην ανθρώπινη καθημερινότητα, επιλύοντας διάφορα προβλήματα στο σύνολο ή σε μέρος των κοινωνικών ομάδων και δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, αλλά και θεμάτων που σχετίζονται με την οικονομική κρίση. Αυτά ακριβώς θα είναι τα πλεονεκτήματα πάνω στο οποία θα βασιστεί αρχικά η επιτυχία της αποδοχής της από τους ανυποψίαστους πολίτες που ευχαρίστως θα δεχθούν το σύστημα αυτό για την επίλυση των προβλημάτων τους και τη διευκόλυνσή τους.
 
Έτσι λοιπόν παράλληλα με τον οικονομικό έλεγχο θα υπάρξει και ο έλεγχος της προσωπικής ζωής, των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και όλων γενικά των  ενεργειών και κινήσεων των πολιτών.
Στη συνέχεια όλα τα ανωτέρω κάποια στιγμή, για περισσότερη ασφάλεια και εγκυρότητα (για να μη χάνονται οι κάρτες και για να διασφαλίζεται 100% η γνησιότητα του ηλεκτρονικού ίχνους) θα γίνονται μέσω της αντικατάστασης της ηλεκτρονικής κάρτας με εμφυτευμένο χάραγμα μέσα στο σώμα, είτε είναι ηλεκτρονικό μικροσκοπικό τσιπάκι κάτω από το δέρμα, είτε άλλης τεχνολογίας ανεξίτηλη χάραξη.
 
Με τον τρόπο αυτό θα διαμορφώνεται ένα προσωπικό προφίλ για κάθε πολίτη παγκοσμίως, το οποίο εν δυνάμει μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά εναντίον του και μάλιστα ίσως και με άδικο τρόπο, αν λάβει κανείς και τη πιθανότητα εσκεμμένης ή και λανθασμένης μεταβολής των στοιχείων αυτών στην παγκόσμια βάση ηλεκτρονικών δεδομένων. (Σημείωση: η κακόβουλη μεταβολή των δεδομένων στην κάρτα ενδέχεται να γίνεται και ασύρματα εάν η κάρτα διαθέτει την τεχνολογία RFID).
 

Ο Θεός Πατέρας μας, σεβόμενος την ελευθερία και τo αυτεξούσιο των ανθρώπων, δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το σύστημα και την υποδούλωσή μας στο διάβολο, εάν εμείς οι άνθρωποι δεν του το ζητήσουμε με μετάνοια και προσευχή και κατά συνέπεια θα το επιτρέψει λόγω της αποστασίας μας.
Ως παντογνώστης όμως και φιλεύσπλαχνος που είναι, αποκάλυψε στον Ευαγγελιστή Άγιο Ιωάννη αυτό το σύστημα ελέγχου που θα επιβάλει ο διάβολος στους ανθρώπους όχι για να αγχωνόμαστε, αλλά για να έχουμε οι Χριστιανοί αφενός τη διάκριση να καταλάβουμε πότε βρισκόμαστε στο στάδιο αυτό για να το αποφύγουμε και αφετέρου για να μην απελπιστούμε, αλλά με ελπίδα και υπομονή να υπομείνουμε τα δεινά της μη εντάξεως μας στο σύστημα αυτό, αναμένοντας την αιώνια λύτρωσή μας από τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, ακόμη και μέσα από μαρτύριο, όπως τόσοι και τόσοι Άγιοι της Εκκλησίας μας μαρτύρησαν με άλλους τρόπους και αγίασαν.

"καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν," (Αποκάλυψη, Κεφ.13, στ16) δηλαδή: παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλούσιους και τους φτωχούς, τους ελεύθερους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλο και να υποταχθούν στο θηρίο και να τους δώσουν ανεξάλειπτη χαραγμένη σφραγίδα 
“καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.” (Αποκάλυψη, Κεφ.13, στ17) δηλαδή: “και για να θλίψει και ταλαιπωρήσει τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και τη σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίδα είναι το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.” 
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.(Αποκάλυψη, Κεφ.13, στ18) δηλαδή: Εδώ είναι η θεία σοφία· εκείνος που έχει φωτισμένο και καθαρό νου ας υπολογίσει το σύνολο των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του. Διότι είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός, που βγαίνει, από την άθροιση των γραμμάτων λαμβανομένων ως αριθμών, κατά το ελληνικό σύστημα, είναι εξακόσια εξήκοντα έξι η χξστ'. Είναι δε το όνομα του Αντιχρίστου.
“καὶ ὁ καπνὸς τοῦ βασανισμοῦ αὐτῶν εἰς αἰῶνας αἰώνων ἀναβαίνει, οὐκ ἔχουσιν ἀνάπαυσιν ἡμέρας καὶ νυκτὸς οἱ προσκυνοῦντες τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ εἴ τις λαμβάνει τὸ χάραγμα τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.” (Αποκάλυψη, Κεφ.14, στ11) δηλαδή: “και ο καπνός από την φωτιά και το θειάφι του ακαταπαύστου βασανισμού τους θα ανεβαίνει εις αιώνας αιώνων και δεν θα έχουν καθόλου ανάπαυση ημέρα και νύκτα αυτοί που προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος άλλος παίρνει το χάραγμα της σφραγίδας του ονόματος του θηρίου.
 
Είναι αλήθεια οτι αν και το θέμα του σφραγίσματος του Αντίχριστου μας έχει αποκαλυφθεί από το Θεό στην Αποκάλυψη από τον 1ο αιώνα μετά Χριστόν, εντούτοις λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα υλοποιηθεί έχουμε μόνο από τους σύγχρονους Άγιους οι οποίοι έζησαν και ζουν το θέμα αυτό από τα προστάδια της εξέλιξης του, που έχουν ήδη ξεκινήσει, μέχρι το τελικό ηλεκτρονικό και ανεξίτηλο σφράγισμα πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Έτσι ο πρώτος μας σύνδεσμος (link) παρακάτω, αναφέρεται ακριβώς στον Άγιο Γέροντα Παΐσιο, του οποίου τα λόγια είναι περισσότερο κατανοητά σε μας που τα διαβάζουμε.

Στην ενότητα αυτή θα αναρτούνται διάφοροι σύνδεσμοι με απόψεις εκκλησιαστικές σχετικά με το τρέχον θέμα αυτό, γι αυτό και το κείμενο της ενότητας ενδέχεται να μεταβάλλεται διαρκώς.
 

Στο βίντεο παρακάτω ομιλεί ο Γέρων Νίκων ο Αγιορείτης σχετικά με την κάρτα του πολίτη:

Πηγή βίντεο: εδώ
Η ομιλία δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας Πατρών
(Το βίντεο αναμεταδίδεται σε ενσωματωμένο παράθυρο απευθείας από την πηγή του)

Στο παρακάτω βίντεο επίσης μιλάει ο Μοναχός Αρσένιος Βλιαγκόφτης από την Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου Καππαδόκου Ορμύλιας Χαλκιδικής με θέμα: "Λέμε όχι στην Κάρτα φακελώματος του Πολίτη"

Πηγή βίντεο: εδώ
(Το βίντεο αναμεταδίδεται σε ενσωματωμένο παράθυρο απευθείας από την πηγή του) 

Επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Μοναχό Αρσένιο Βλιαγκόφτη από την Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου Καππαδόκου Ορμύλιας Χαλκιδικής με ένα επίκαιρο θέμα της Νέας Εποχής  (video 2015).Πηγή βίντεο: εδώ
Η ομιλία μεταδόθηκε από την εκπομπή "Εκκλησία και Κόσμος" της Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας. O π.Αρσένιος στην ομιλια του διαβάζει από το περιοδικό "Παρακαταθήκη" εδώ. Η ανωτέρω ομιλία του π. Αρσενίου υπάρχει επίσης και στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας εδώ.
(Το βίντεο αναμεταδίδεται σε ενσωματωμένο παράθυρο απευθείας από την πηγή του)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ιστολόγιο "Δρόμος Ορθοδοξίας" δεν φέρει καμία ευθύνη
για το περιεχόμενο άλλων διαδικτυακών τόπων. 

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.
Όλοι δίνουμε Ομολογία και θα δώσουμε εν ημέρα κρίσεως για το τι πράττουμε σήμερα.
Οικουμενισμός
Γρηγορείτε, Μετανοείτε, Προσεύχεσθε

Οικουμενισμός και συμπροσευχές με αιρετικούς
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ - ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Προσευχητάριο (ΔΩΡΕΑΝ)

Στον Πνευματικό μας αγώνα το κυριότερο είναι η καθημερινή μας διαρκής Προσευχή.
Στο ιστολόγιό μας επιμεληθήκαμε το παρόν Προσευχητάριο, στο οποίο περιλαμβάνονται οι εξής προσευχές:
Πρωϊνή Προσευχή, Προσευχή φαγητού, Βραδυνή Προσευχή (Απόδειπνο και Χαιρετισμοί Παναγίας), Προσευχή της Θείας Μετάληψης, Παράκληση προς την Παναγία
ΔΩΡΕΑΝ
για κατέβασμα σε pdf.
Κάντε κλικ στην εικόνα.

Αγία Γραφή

Η Αγία Γραφή είναι το κορυφαίο βιβλίο που οφείλει να μελετάει κάθε Χριστιανός, πριν από οποιοδήποτε άλλο βιβλίο και μάλιστα διαρκώς, διότι απλά είναι ο Λόγος του ίδιου του Θεού. Η μελέτη ειδικά της Καινής Διαθήκης, μέσα και από ερμηνείες των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας, είναι μια διαδικασία επαναλαμβανόμενη στη ζωή του Χριστιανού, όπως επαναλαμβάνονται και τα αναγνώσματα στις Ακολουθίες της Εκκλησίας μας. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Αγιολόγιο Έτους

Στην ενότητα αυτή αναφέρονται οι πιο δημοφιλέστεροι Άγιοι της Εκκλησίας μας, συμπεριλαμβανομένων των Αγίων Αρχαγγέλων, αλλά και άλλων Αγίων που δεν είναι τόσο ευρέως γνωστοί, ταξινομημένοι ανά χρονολογική σειρά εορτής ανά μήνα, καθώς και ανά αλφαβητική σειρά ονομασίας.
Για κάθε Άγιο υπάρχει η σχετική εκκλησιαστική εικόνα και σε ορισμένες περιπτώσεις αναφέρεται σύντομα και ο βίος τους. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Άλλα βιβλία για μελέτη

Αν βρισκόμαστε στην αρχή του πνευματικού μας αγώνα, καλό είναι η επιλογή των βιβλίων που θα διαβάσουμε να γίνει πρώτα από τον Πνευματικό μας Πατέρα. Όμως ποτέ δεν γνωρίζουμε το σχέδιο του Θεού και το πώς Εκείνος θα ζεστάνει την καρδιά μας για να τον πλησιάσουμε περισσότερο. Στην ενότητα αυτή υπάρχουν διάφορες πηγές όπου μπορεί κάποιος να αναζητήσει χριστιανικά βιβλία για να διαβάσει απευθείας στο διαδίκτυο, αλλά και αλλού. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Ομιλίες - Κηρύγματα

O Κύριός μας Ιησούς Χριστός χρησιμοποίησε τον προφορικό Του Λόγο για να διδάξει το Ευαγγέλιο στον κόσμο.
Πέραν λοιπόν της μελέτης των συγγραμάτων, είναι πολύ μεταδοτικό να ακούμε και πνευματικές ομιλίες ανθρώπων, είτε κληρικών, είτε καταξιωμένων Θεολόγων. Στην ενότητα αυτή υπάρχουν ενδεικτικές ιστοσελίδες για απευθείας ακρόαση, ή και κατέβασμα ηχητικών αρχείων ορθόδοξων ομιλιών.
Κάντε κλικ στην εικόνα.

Ωφέλιμες ταινίες

Στην ενότητα αυτή έχουμε κάνει μια πολύ περιορισμένη επιλογή ωφέλιμων ταινιών-βίντεο, ως έναν πρώτο προβληματισμό για κάποια θέματα που σχετίζονται με την ορθόδοξη πνευματική ζωή, όπως η πίστη, η προσευχή, η ταπείνωση κλπ, αλλά και αφηγηματικές ταινίες με κατανυκτικό περιεχόμενο.
Οι περισσότερες από τις ταινίες είναι μικρού μήκους, με πολύ καλή σκηνοθεσία και παρακολουθούνται ευχάριστα. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Ιερές Μητροπόλεις

Στην ενότητα αυτή γίνεται μια συνοπτική παρουσίαση των Ιερών Μητροπόλεων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι Μητροπόλεις είναι ταξινομημένες σε αναλυτικό κατάλογο με παραπομπές στις ιστοσελίδες αυτών (όπου υπάρχουν), σε ψηφιακά αρχεία ομιλιών και κηρυγμάτων, ηλεκτρονικά εκκλησιαστικά περιοδικά, καθώς και ραδιοφωνικούς και άλλους σταθμούς, για όσες μητροπόλεις διαθέτουν.
Κάντε κλικ στην εικόνα.

Ιερές Μονές

Στην ενότητα αυτή υπάρχουν σύνδεσμοι για πρόσβαση σε ιστοσελίδες με Ιερές Μονές (Μοναστήρια).
Κάντε κλικ στην εικόνα.

Νηστείες Έτους

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε επακριβώς τις Νηστείες που έχει ορίσει η Εκκλησία μας καθόλο το έτος, εδώ και αιώνες, για να διαισθανθούμε την οικονομία που θα κάνει ειδικά για εμάς ο Πνευματικός μας Πατέρας. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να δείτε τις νηστείες ανά κατηγορία βάση τροφών, ημερολογιακά ανά είδος νηστείας και κατάλυσης, ανά ημέρα εβδομάδος και ανά περίοδο Νηστειών (Χριστούγεννα, Μ.Τεσσαρακοστή κλπ). Κάντε κλικ στην εικόνα.

Εκκλησιαστικό Ημερολόγιο (ΔΩΡΕΑΝ)

Η επιμέλεια και δημι- ουργία του παρόντος Εκκλησιαστικού Ημερο- λογίου του 2016 έγινε αποκλειστικά από το ιστολόγιό μας και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ για κατέβασμα σε pdf. Περιλαμβάνονται και οι Νηστείες (με διαφορετικά χρώματα ανά είδος), καθώς και ευρετήριο Αναγνωσμάτων των Κυριακών και Μεγάλων Εορτών. Στην ίδια ενότητα υπάρχει και ημερήσιο Αγιολόγιο ακινήτων εορτών με Bίους Αγίων, διασυνδεδεμένο με εξωτερική πηγή. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Ιερές Αγρυπνίες

Η συμμετοχή του Χριστιανού σε νυχτερι- νές αγρυπνίες αποτελεί μια ιδιαίτερη εμπειρία διότι, οι εκκλησιαστικές Ακολουθίες γίνονται περισσότερο κατανυκτικές, κάτι που βοηθάει την Προσευχή. Στην ενότητα αυτή γίνεται αναμετάδοση από το ιστολόγιο agrypnies.blogspot.gr των νυχτερινών ακολουθιών που πραγματοποιούνται σε ενορίες και μοναστήρια με πληροφορίες, χάρτες, τηλέφωνα Ιερών Ναών κλπ.
Κάντε κλικ στην εικόνα.
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ DNA ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ)

Οι Πρόδρομοι του Αντιχρίστου, με τη ΝΕΑ και ΚΡΥΦΗ ακόμη στο ευρύ κοινό, τεχνολογία εγγραφής ψηφιακών δεδομένων στο ανθρώπινο DNA, δοκιμάζουν ήδη το σφράγισμα πάνω στο σώμα κατά την ιριδοσκόπηση, παλαμοσκόπηση και δακτυλοσκόπηση που απαιτείται για τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, που ήδη ξεκίνησε σε μετανάστες, ενώ σχεδιάζουν σύντομα την υποχρεωτική εφαρμογή σε όλους τους Έλληνες.
Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει εν αγνοία μας (στην αρχή), είτε εν γνώση μας (στη συνέχεια) - το θέμα είναι οτι ο σοφός Χριστιανός διαβλέπει την ΠΑΓΙΔΑ του διαβόλου και την αποφεύγει με τη Χάρη του Θεού.

O Άγιος Παΐσιος είχε γράψει στο ιδιόχειρο σημείωμά του οτι το σφράγισμα θα γίνει με ακτίνες λέιζερ, που σημαίνει δηλαδή οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ το γνωστό σε όλους ηλεκτρονικό τσιπάκι (που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα), το οποίο είναι πλάνη του διαβόλου προς τους ανθρώπους, ώστε αναμένοντας να δουν το τσιπάκι στο χέρι, ή στο μέτωπο, ως το σφράγισμα, τελικά ο αντίχριστος και οι πρόδρομοί του θα τους σφραγίσουν στο DNA, πάνω στο ανθρώπινο σώμα, με ακτίνες λέιζερ.
(ακολουθεί παρακάτω απόσπασμα από το ιδιόχειρο σημείωμα του Αγ. Παϊσίου)
ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ;
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ:
Η Ιριδοσκόπηση (η αποτύπωση της ίριδας του ματιού δηλαδή, που είναι μοναδική σε κάθε άνθρωπο), όπως και ή Παλαμοσκόπηση (μοναδική διάταξη των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης σε κάθε άνθρωπο) καθώς και η Δακτυλοσκόπηση, θα λειτουργεί για κάθε άνθρωπο ως ένα ηλεκτρονικό αρχείο σαν
USERNAME
Κι επειδή ένα username δεν είναι ασφαλές από μόνο του, διότι αντιγράφεται, γι αυτό χρειάζεται και ένα
PASSWORD
Αυτό λοιπόν το Password θα είναι το Νούμερο που θα χαραχτεί στο DNA, δηλαδή πάνω στον κυτταρικό ιστό, σε ανθρώπινο οστό δηλαδή, ή αλλού, ώστε να γίνεται η επαλήθευση, δηλαδή
USERNAME
(θα είναι το ηλεκτρονικό αρχείο της ιριδοσκόπησης, παλαμοσκόπησης, ή δακτυλοσκόπησης) και
PASSWORD
(το χάραγμα της Αποκάλυψης,
το 1 νούμερο πάνω στο ανθρώπινο DNA)
Στη βάση αυτής της λογικής λειτουργούν και οι σημερινές κάρτες τραπεζών που μας έχουν επιβάλει να έχουμε, δηλαδή η κάρτα λειτουργεί ως το username (το όνομα του χρήστη δηλαδή) ενώ το PIN είναι το Password, ο κωδικός δηλαδή.
Αυτά τα 2 θα γίνονται αυτόματα μελλοντικά μέσω της ιριδοσκόπησης, παλαμοσκόπης ή δακτυλοσκόπησης.

Θα επαληθευτούν όμως τελικά οι Προφητείες οτι δεν θα προλάβουν να φέρουν ως υποχρεωτική τη ΝΕΑ Ηλεκτρονική Ταυτότητα, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος (παγκόσμιος);
Εξαρτάται από τη μετάνοιά μας.
Ξεκίνα και αύξησε τον Πνευματικό σου Αγώνα ΤΩΡΑ.
Μην αμελείς τον τακτικό Εκκλησιασμό κάθε Κυριακή, τη συχνή Εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ DNA,
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA και η νέα Hλεκτρονική Tαυτότητα


Γέροντας Γαβριήλ
ο Αγιορείτης

"Όσοι αρχιερείς, ή πατριάρχες και αρχιεπίσκοποι αγωνίζονται πυρετωδώς να ενώσουν την Εκκλησία μας με τον Πάπα, ομοιάζουν κατά πάντα και είναι ομοιότροποι με τον Άννα και τον Καϊάφα και εν ημέρα κρίσεως, με τα αρχιερατικά τους διαβήματα, θα κοσμούν τα φρικτότερα και τα κεντρικότερα μέρη της κολάσεως... Είναι ευκολότερο να βαπτίσεις το σατανά παρά να συνετίσεις τον Πάπα."

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ
ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ
ΑΚΥΡΩΝΕΙ
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ
 ΠΕΡΙ ΤΗΣ
ΜΙΑΣ
ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ
 Η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, 
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν όμως "ετερόδοξοι",
είτε ορθόδοξοι θα είναι, είτε αιρετικοί.
Δεν ονομάζουμε Εκκλησία κανέναν άλλον πλην της Μίας Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού - αυτό λέει το Σύμβολο της Πίστεώς μας.
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ
ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ
Aποκαλυπτική ενημέρωση (22-2-17) από το Δημοσιογράφο και Θεολόγο (εκδότη της Εφημερίδας "Στύλος της Ορθοδοξίας") κ. Διονύση Μακρή
. Καλεσμένος και ομιλητής ήταν ο αρχιμανδρίτης πατήρ Παύλος Δημητρακόπουλος (Υπεύθυνος του Γραφείου Αιρέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς).

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ,

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Oι Έμφυλες ταυτότητες στην Αυστραλία ξεσηκώνουν γονείς.

save_from_safe_schools_01.png
"Σώστε μας από το ασφαλές σχολείο" !
Φαίνεται καθαρά ότι η προσπάθεια επιβολής των απόψεων στην Ελλάδα με τις "έμφυλες ταυτότητες" και το LGBTI lifestyle, έχει κοινό διεθνές κέντρο εκκίνησης με τεράστια χρηματικά ποσά να δίνονται για το σκοπό αυτό διεθνώς. Στην Αυστραλία το όλο project ενδύεται και την προβιά του anti-bullying στο σχολικό περιβάλλον με τον παραπλανητικό τίτλο "Safe School - Aσφαλές Σχολείο" και σχεδιάζεται να εφαρμοστεί από το έτος 2018.
Γονείς ξεσηκώνονται γι΄ αυτήν την αυθαίρετη ιδεολογική επιβολή στις τρυφερές παιδικές συνειδήσεις, διοργανώνοντας ηλεκτρονική εκστρατεία διαμαρτυρίας.
Το μεταφρασμένο κείμενο:
Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ,
Ο ορισμός του θεσμού γάμου βρίσκεται σήμερα υπό απειλή.
Με τη βοήθεια της Θείας Χάριτος ο ορισμός του θεσμού γάμου στην Αυστραλία, έχει διατηρηθεί μέχρι αυτή τη στιγμή αναλλοίωτος. Εντούτοις, είναι ζωτικής σημασίας να βρισκόμαστε σε αδιάκοπη προσπάθεια και συνεχή επαγρύπνηση.
Σήμερα στις 4.00 μμ θα συνεδριάσει το Φιλελεύθερο Κόμμα για να αποφασίσει για το μέλλον του θεσμού του γάμου. Για αυτό το λόγο ζητώ από εσάς να προσεύχεσθε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να παρακαλείτε τον Κύριο μας Ιησούν Χριστόν να φωτίσει τους πολιτικούς μας να διατηρήσουν αναλλοίωτο τον ορισμό του θεσμού του γάμου.
Επίσης, είναι επιτακτική ανάγκη να αποστείλετε στους κατά τόπους εκλεγμένους Βουλευτές και Γερουσιαστές σας ηλεκτρονική αλληλογραφία ζητώντας από αυτούς να διατηρήσουν το αυθεντικό νόημα του θεσμού του γάμου. Για το σκοπό αυτό, αντιγράψετε και επικολλήστε τον παρακάτω σύνδεσμο στο φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε και ακολουθείστε τις εντολές.
Υπογράψτε τη σχετική αίτηση για τη διακοπή του προγράμματος Safe Schools.
Επιπλέον, σας προτρέπω να υπογράψετε το «ΣΗΜΕΡΑ», μια αίτηση που ζητά την άμεση απόσυρση του προγράμματος ‘Safe’ Schools από όλα τα σχολεία. Το ‘Safe’ Schools είναι ένα πρόγραμμα που διαφημίζεται ως ένα πρόγραμμα κατά του σχολικού εκφοβισμού που όμως στην πραγματικότητα είναι πρόγραμμα προώθησης της σεξουαλικής και εμφυλικής ποικιλομορφίας. Το πρόγραμμα αυτό αξιώνει από όλα τα παιδιά όχι μόνο να αποδέχονται αλλά και να υιοθετούν τον ΛΟΑΤΚΙ τρόπο ζωής.
Η Κυβέρνηση Daniel Andrews της Βικτόρια, έχει ανακοινώσει ότι θα καταστήσει το πρόγραμμα αυτό υποχρεωτικό για όλα τα σχολεία μέσα στο 2018!
Για αυτό σας παροτρύνω να υπογράψετε την αίτηση «TODAY» ζητώντας την κατάργηση του προγράμματος 'Safe' Schools.